![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
0
راجبه جاب آفر داشتم ما یه آشنا تو کانادا داریم که میخاد برای همسرم جاب آفر بفرسته در واقع یه corporation در زمینه تاسیسات ساختمان و لوله کشی با یه وکیل از اونجا مشورت گرفتن دوستمون، بهشون گفتن بابت جاب افر برای همچین شغلی باید لایسنس بین المللی داشته باشید و مدرک شغلی از ایران قبول نیست میخاستم ببینم این صحبت چقدر صحت داره
2021-09-27 13:06:00 Canada کار #جاب افر![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#جاب افر
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
خدمت همگیان من یک راهنمایی ازتون میخواستم ما اگر خودمون بتونیم با کسی کانکت بشیم توی کانادا و طرف هم حاضر باشه lmia بهمون بده ایا ما بدون نیاز به وکیل میتونیم پروسه جاب افر ببریم جلو یا حتما نیاز وکیل کارمون انجام بده؟ ممنون میشم اگر کسی میدونه کمکم کنه
2021-09-15 07:18:00 #Canada [جاب افر] کار
من تقریبا یک ترم در کالج درس خوندم واین بین نیمه وقت کار می کردم الان جاب افر پیدا کردم اگر برای پی ار اقدام کنم مشکلی بوجود میاد یانه نگن تو که تحصیلی بودی چرا جاب افر گرفتی اینجوری ردمون نکن یه وقتی ? نظر تون را می خواستم بدونم
2020-12-16 10:41:54 #Toronto [کالج][جاب افر][پی ار] کار
کسی هست که با ویزای توریستی امده باشه کانادا و کار کش کرده باشه و. یا اینکه بتونه جاب افر بگیره و ویزاشونو عوض کنه؟
2020-12-15 14:38:43 #Toronto [ویزای توریستی][جاب افر][کار][کانادا ][ویزا] کار
ببخشین برای کسی که ۱۵ سال سابقه مهندسی نفت و رزومه خوبی داره ۳۹ سال امکان جاب افر از حوزه اتلانتیک هست؟
2020-12-13 08:01:46 #Toronto [کار][مهندسی نفت][ اتلانتیک ][جاب افر] کار
ببخشین برای کسی که ۱۵ سال سابقه مهندسی نفت و رزومه خوبی داره ۳۹ سال امکان جاب افر از حوزه اتلانتیک هست؟
2020-12-13 08:01:17 #Toronto [کار][مهندسی نفت][جاب افر][اتلانتیک ] کار
که در teleperformance مشغول کار هستید بعد چند وقت از قبول جاب افر مشغول کار شدید و پروسه بعدش به چه صورت هستش ؟
2020-12-08 07:49:14 #Montreal [teleperformance ][جاب آفر] کار
اقای شریف، من راجبه میران تحصیلات توی رزومه داشتم.همسرمن دکترا داره ولی بعدش یه مستر دیگه گرفته و جاب هایی که اپلای میکنه توی حوزه پروژه و ترینشیپ دوره مسترش هست.ممکنه اعلام دکتراش باعث بشه اورکوالیفای بشه؟ چون دکترای فول فاند بوده و بعدش هم پست داک بوده اگر نذاره ، ۶سال گپ میخوره ، از روی نوع ویزاش درسال گذشته های مشخصه که دانشجو یا پست داک بوده به هرحال
2021-09-25 06:59:00 #Canada
یه راهنمایی میخواستم کسی هست موفق به گرفتن جاب آفر واقعی از ایران شده باشه؟ چقدر امکانش هست؟
2021-09-02 03:09:00 #Canada
داشتم. مدرک فوق لیسانس مهندسی مکانیک در کانادا بازار کار داره برای مهاجرت
2021-08-28 16:54:00 #Canada
بین مقیم ساسکاتون کسی هست که کار شبیه به مکانیکی ماشین آلات سنگین بلد باشه؟ توی شرکت ما یه فرصت کاری هست
2021-09-14 00:57:00 #Canada
در مورد job validation test تجربه ای دارید که به چه صورت هست؟ برای استخدام تو یه شرکت این تست رو دارم و اصلا اطلاعاتی در موردش ندارم، ممنون میشم کمکم کنید?
2021-08-31 22:25:00 #Canada